![]() • Proszę podpisać się pod regulaminem • Otwarto cmentarz • Dodano nowe pole w profilu |
![]() Witaj! Właśnie znajdujesz się na Pedigree Nie, nie chodzi o jedną z najgorszych karm dla psów. "Pedigree" to po angielsku "rodowód", czyli papierek potwierdzający rasowość psa. Także witaj na Pedigree The Game, grze o hodowli psów! |
![]() |
![]() • retriever ~ Moderator • Sympain ~ Moderator Wbrew pozorom admini i modzi to tacy sami gracze, jak wy! Różnica jest taka, że dodatkowo opiekują się i dbają o porządek na forum. |
![]() USUWANIE UŻYTKOWNIKÓW Użytkownicy, którzy byli nieaktywni przez ponad 2 tygodnie i napisali mniej niż 5 postów są usuwani - rejestrujemy się po to żeby GRAĆ. |
![]() O pomoc w rozgrywce możesz poprosić administratora bądź moderatora. Pomocne strony: Regulamin forum Regulamin ZK Mały podręcznik |
Moderator
Gra, jak to jest ujęte w temacie, polega na zniszczeniu marzenia osoby wyżej :P
Przykład:
x: Chcę mieć psa.
y: Rodzice kupią Ci psa, ale podczas spaceru ci ucieknie i go nie znajdziesz. Ja chcę...
Rozumiecie? To zaczynamy! :D
Ja chcę w przyszłości mieć hodowlę psów :3
Moderator
Nie wyjdzie Ci to bo Ci psy szybko po umierają bo bedą chore
Chce byc przewodnicząca w klasie xD
Moderator
W wyborach twój wróg numer 1 w klasie zgarnie o 1 głos więcej od ciebie xd
Chcę jutro na obiad naleśniki :D
Moderator
A bedziesz miała pierogi
Chce żeby w kazdej pizzeri były tylko pizzy z grubym ciastem (bo sa o wiele lepsze) xD
Moderator
W każdej pizzeri trzeba będzie obciąć fundusze i bedą wyrabiali tylko cieńkie ciasto xd
Chciałabym, żeby tej zimy nie było dużo śniegu ;)
Moderator
Niestety, natura Cię nie kocha i spadnie Góra śniegu
Chce mieć mniej testów ;/
Hodowca
Pani Dyrektor miała dać zakaz dawania testów przez najbliższe 5 miesięcy,ale jednak jeden z uczniów przekonał ją że, to zły pomysł i kazała zadać jeszcze dodatkowo 3 z każdego przedmiotu! xD
Chcę żeby były "juz" Święta <3
Moderator
Niestety powstaje Oficjalna Międzynarodowa Komisja Do Spraw Świąt (OMKDSŚ) i odwołuje święta w tym roku z powodu braku finansów xd
Chcę, aby mój brat stał się mądrzejszy xD
Admin
Niestety jest za głupi, żeby zmądrzeć ;P
Chcę, żeby ludzie pisali LabRador zamiast LabLador.
Chce żeby nie tylko w ten pon miałam wolne ale w każdy! : D
Moderator
To niestety nie jest możliwe przez naszą obecną Minister Edukacji xD
Chcę mieć goldena w domu :3
Moderator
Masz juz ponad 2 (3?) psy i Twoi rodzice nie chcą juz więcej zwierzat
Chce aby moje ulubione filmy nie były w tym samym czasie D: