![]() • Proszę podpisać się pod regulaminem • Otwarto cmentarz • Dodano nowe pole w profilu |
![]() Witaj! Właśnie znajdujesz się na Pedigree Nie, nie chodzi o jedną z najgorszych karm dla psów. "Pedigree" to po angielsku "rodowód", czyli papierek potwierdzający rasowość psa. Także witaj na Pedigree The Game, grze o hodowli psów! |
![]() |
![]() • retriever ~ Moderator • Sympain ~ Moderator Wbrew pozorom admini i modzi to tacy sami gracze, jak wy! Różnica jest taka, że dodatkowo opiekują się i dbają o porządek na forum. |
![]() USUWANIE UŻYTKOWNIKÓW Użytkownicy, którzy byli nieaktywni przez ponad 2 tygodnie i napisali mniej niż 5 postów są usuwani - rejestrujemy się po to żeby GRAĆ. |
![]() O pomoc w rozgrywce możesz poprosić administratora bądź moderatora. Pomocne strony: Regulamin forum Regulamin ZK Mały podręcznik |
Moderator
Może w tą grę będziecie chętniej grać niż w poprzednie xD
Gra polega na tym, iż jedna osoba pisze coś o jednym z graczy lub jego psa ze świata Pedigree. Inna osoba odpowiada, czy jest to mit, czy prawda. :D
UWAGA: Osoba, o której jest aktualnie informacja, nie może się wypowiedzieć!
Taki przykład dla rozjaśnienia sprawy:
A: Osoba B ma brązowe oczy.
C: Mit!
Osoba A kocha swojego pierwszego psa :P
B: Prawda!
i tak dalej :>
Zaczynam:
Ametyst jest dziewczyną! :P
Admin
Prawda!
Sympain chce goldena.
Dobrze? ;P
JA sie nie moge wypowiedzieć, bo o mnie :P Kto się wypowie? xD
Moderator
Prawda! ; D
One bedzie częściej wchodzić na Pedigree.
Moderator
Chcę, żeby to była prawda! :D
retrie śpi z Lusią :D
Admin
Prawda xD
retrie lubi lody czekoladowe =3
karoliniaa nie lubi yorków xD
Moderator
Mit
Sympain chce ON'ka.