Ogłoszenie

Proszę podpisać się
pod regulaminem

• Otwarto cmentarz
• Dodano nowe pole w profilu

Witaj! Właśnie znajdujesz się na Pedigree
Nie, nie chodzi o jedną z najgorszych karm dla psów.
"Pedigree" to po angielsku "rodowód", czyli papierek
potwierdzający rasowość psa.

Także witaj na Pedigree The Game, grze o hodowli psów!

Na razie nie ma eventu

OneOfTheMillion ~ Administrator
retriever ~ Moderator
Sympain ~ Moderator

Wbrew pozorom admini i modzi to tacy sami gracze, jak wy! Różnica jest taka, że dodatkowo opiekują się i dbają o porządek na forum.

USUWANIE UŻYTKOWNIKÓW
Użytkownicy, którzy byli nieaktywni przez ponad 2 tygodnie i napisali mniej niż 5 postów są usuwani - rejestrujemy się po to żeby GRAĆ.

O pomoc w rozgrywce możesz poprosić administratora bądź moderatora.

Pomocne strony:
Regulamin forum
Regulamin ZK
Mały podręcznik

#1 21-10-13 12:01:34

OneOfTheMillion

Admin

Praca: Nauczyciel w szkółce dla psów
Fundusze: 5 715$
Hodowla: Unchained FCI

Tor agility

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR5B-1cp_sp98_35dwV8pZOO1csJGVEu3rosQrluI1b9BO5mPzP

#2 26-10-13 09:32:38

Ametyst

Hodowca

Praca: Pracownik hotelu dla psów
Fundusze: 15 455$
Hodowla: ~Flippiger Affe~

Re: Tor agility

Weszłam tu bez pośpiechu z moją suczką. Rozejrzałam się i spuściłam Lusię ze smyczy. Uradowana suczka od razu pobiegła pędem na tor. Przeskakiwała zwinnie przez przeszkody, tunele i huśtawki. Po jakimś czasie stanęła niezdecydowanie pod wysoką palisadą.
- Nie, Lusiu! Musisz przejść... - pokazywałam suczce jak ma pokonać przeszkodę.
Suczka zaszczekała i z utkwionym w jakimś punkcie wzrokiem podbiegła do jakiegoś psa, który wszedł tu ze swoim właścicielem. Podeszłam do suczki, psa i jego właściciela.
- Przepraszam za nią. Jest trochę nadpobudliwa. - przeprosiłam zapinając suczce smycz.

Pogalopuj ze mną... Przed siebie... Tak bez celu... Poznaj smak wolności. Nie bój się, wrócisz. Zobaczysz świat bez końca i początku... Deszcz zmyje twój niepokój... Blask gwiazd napełni nadzieją... - Pospiesz się! Ja już jestem daleko... Znajdziesz drogę?"

~Flippiger Affe~ jedyna na Pedigree hodowla Owczarków Szkockich! Zapraszam! Nabór!
Link: ~Flippiger Affe~

#3 26-10-13 09:45:25

karoliniaa

Hodowca

Praca: Pracownik schroniska
Fundusze: 2 175$
Hodowla: Geen Liders

Przyszłam spacerkiem z Boni resztę wariatów zostawiłam w domu. Zauważyłam kobietę w oddali podeszłam bliżej.
-Witaj jestem Karolina a to Boni

#4 26-10-13 09:48:29

Ametyst

Hodowca

- Witaj! Jestem Justyna. - przywitałam się. - To moja suczka... Lusia. - przyglądałam się czarnej suczce owczarka. - Chyba już widziałam kiedyś Boni na wystawie. Bierzesz też udział w tej jutrzejszej, prawda? - spytałam.

Pogalopuj ze mną... Przed siebie... Tak bez celu... Poznaj smak wolności. Nie bój się, wrócisz. Zobaczysz świat bez końca i początku... Deszcz zmyje twój niepokój... Blask gwiazd napełni nadzieją... - Pospiesz się! Ja już jestem daleko... Znajdziesz drogę?"

~Flippiger Affe~ jedyna na Pedigree hodowla Owczarków Szkockich! Zapraszam! Nabór!

#5 26-10-13 09:50:55

karoliniaa

Hodowca

-Tak bierzemy jestem często na wystawach, jeszcze wystawiam yorka Walkiego. Miło mi was poznać.
Dałam do powąchania suczce rękę -Słyszałam że miot planujesz?

#6 26-10-13 09:53:44

Ametyst

Hodowca

- Owszem, dobrze słyszałaś. - uśmiechnęłam się. - Lusia nie ma jednak jeszcze 2 lat, a ma na swoim koncie dużo wygranych. We wszystkich wystawach coś wygrywała. A tobie jak idzie w Twojej hodowli?

#7 26-10-13 09:56:02

karoliniaa

Hodowca

-Obecnie planuje miot Boni z Alexem od Retriever. A w wystawach idzie jej na razie świetnie nie ma konkurencji. Śmiech -To fajnie ciekawe jak dużo ich będzie

#8 26-10-13 09:56:46

Asia

Nieznajomy

Praca: Wyprowadzacz psów
Fundusze: 875$

*Wbiegłam za Anabell * -Cześć jestem Asia,możemy się przyłączyć *zapytałam trzymając mocno anabell *

#9 26-10-13 10:13:33

Ametyst

Hodowca

- Pamiętaj że krycie może się nie udać. - odpowiedziałam. - A lubisz konie? Psy są świetne ,ale ja wolę na przykład wilki.
W tej chwili na tor wbiegła jakaś młoda dziewczyna z owczarkiem szkockim.
- Cześć jestem Asia, możemy się przyłączyć? - spytała.
- Jasne! - uśmiechnęłam się. - Też masz owczarka szkockiego? Są wspaniałe, prawda?

#10 26-10-13 10:19:50

OneOfTheMillion

Admin

Praca: Nauczyciel w szkółce dla psów
Fundusze: 5 715$
Hodowla: Unchained FCI

Bajka grzecznie dreptała przy mojej nodze. Nawet, gdy zobaczyła inne psy, była spokojna. Spojrzała na mnie błagalnym wzrokiem.
- No dobrze, idź się bawić - słysząc te słowa suczka pognała ile sił w łapach w stronę toru. Ja poszłam za nią.
Zobaczyłam znajomą twarz. Tak! To karoliniaa, która niedawno nabyła u mnie szczeniaka. Pójdę zapytać, co z nim.
- Cześć! - zawołałam. - Co tam u nowego domownika?
Bajka zaczęła zapoznawać się z jakimś dorosłym colliem. Obwąchiwały się i machały ogonami.

#11 26-10-13 10:32:25

Ametyst

Hodowca

Lusia i Bajka wąchały się. Uśmiechnęłam się.
Czy to przypadkiem nie ta suczka z wystawy owczarków?
Mały collie wąchał trawę niedaleko moich nóg.
- Hej, mała! - delikatnie pogłaskałam suczkę. - Jest piękna. Chciałabyś dołączyć do mojej hodowli? - spytałam jej właścicielkę.

#12 26-10-13 10:58:27

karoliniaa

Hodowca

Boni podeszła odważnie do suczki collie i się przywitała -A bardzo dobrze zadomowił się i jak wychodziłam to spał z Walkim na kanapie. Jest kochany

#13 26-10-13 12:11:37

Asia

Nieznajomy

Fundusze: 875$

-No jasne są cudowne !*powiedziałam  patrząc na inne szkoty * -a to Anabell *pokazałam na suczkę *

#14 26-10-13 15:01:45

Nitka520

Hodowca

Fundusze: 6 475$
Hodowla: -Happy Dogs-

*Poszłam do parku z Szafirem aby poćwiczyć* Nagle Szafi niespodziewanie uciekł z smyczy i podbiegl do grupy osób z psami *balam się że, Szafir żuci się na jednego z nich* Jednak psiak podszedł i był bardzo przyjaźnie nastawiony do nich, i chciał się bawić.
*Podeszłam do niego i zapiełam smycz* I zapytalam: Hej,mogła przyłączyć się do Was ???

Ostatnio edytowany przez Nitka520 (26-10-13 15:02:24)

"Jedynym całkowicie bezinteresownym przyjacielem, którego można mieć na tym interesownym świecie, takim, który nigdy go nie opuści, nigdy nie okaże się niewdzięcznym lub zdradzieckim, jest pies... Pocałuje rękę, która nie będzie mogła mu dać jeść, wyliże rany odniesione w starciu z brutalnością świata... Kiedy wszyscy inni przyjaciele odejdą, on pozostanie"

#15 26-10-13 15:11:22

karoliniaa

Hodowca

-Hey jestem Karolina a ta duża suczka Onka to moja Boni. Piękny labradow. Patrz z zachwytem na psa

Stopka forum

RSS