![]() • Proszę podpisać się pod regulaminem • Otwarto cmentarz • Dodano nowe pole w profilu |
![]() Witaj! Właśnie znajdujesz się na Pedigree Nie, nie chodzi o jedną z najgorszych karm dla psów. "Pedigree" to po angielsku "rodowód", czyli papierek potwierdzający rasowość psa. Także witaj na Pedigree The Game, grze o hodowli psów! |
![]() |
![]() • retriever ~ Moderator • Sympain ~ Moderator Wbrew pozorom admini i modzi to tacy sami gracze, jak wy! Różnica jest taka, że dodatkowo opiekują się i dbają o porządek na forum. |
![]() USUWANIE UŻYTKOWNIKÓW Użytkownicy, którzy byli nieaktywni przez ponad 2 tygodnie i napisali mniej niż 5 postów są usuwani - rejestrujemy się po to żeby GRAĆ. |
![]() O pomoc w rozgrywce możesz poprosić administratora bądź moderatora. Pomocne strony: Regulamin forum Regulamin ZK Mały podręcznik |
Hodowca
Stworzyłam ten wątek by rozwiązywać problemy i służyć pomocą :)
Jest dużo graczy, nowych i starych. Ci nowi mają czasem problem: co robić gdy...? A ci starzy ,bardziej doświadczeni nie zawsze mają czas i ochotę by wszystko od nowa tłumaczyć. Najczęściej piszą tak: Nie pomogę ci ,od tego jest dział ten i ten...
Więc pytajcie i zasypujcie mnie pytaniami ile chcecie ,gdyż od tego jest dział 'Pomoc'
Nie oczekujcie jednak natychmiastowej odpowiedzi, jestem tylko człowiekiem. Na Pedigree jestem niemal codziennie i będę starała się pomóc. Oczywiście mogę czasem się pomylić lub nie wiedzieć czegoś. Każdy popełnia błędy. Gram tu jednak już trochę czasu i myślę że dobrze poznałam tę grę.
Ostatnio edytowany przez Ametyst (12-10-13 16:45:44)
Nieznajomy
No dobrze. A więc moje pytanie brzmi: Gdzie jest mój pies do cholery??!! Liczę na odpowiedź i Pozdrawiam
Hodowca
Aby dostać psa musisz zgłosić się tutaj: http://www.pedigree-the-game.pun.pl/vie … p?pid=5#p5
Możesz wybrać tylko JEDNEGO psa, więc lepiej dobrze się zastanów zanim kupisz szczeniaka!
Dostępne rasy (+ koszt za szczenię)
border collie (cena: 1 800$)
owczarek niemiecki (cena: 1 400$)
owczarek szkocki collie długowłosy (cena: 2 000$)
flat coated retriever (cena: 1 800$)
golden retriever (cena: 1 600$)
labrador retriever (cena: 1 500$)
staffordshire bull terrier (cena: 1 900$)
west highland white terrier (cena: 1 400$)
yorkshire terrier (cena: 1 200$)
Podaj w poście zdjęcie (najlepsze wymiary - 500x330px), imię, płeć, rasę, umaszczenie i wiek psa, a administrator lub moderator zrobi dla niego kartę hodowlaną i odejmie odpowiednią ilość dolarów.
Po dostaniu karty możesz zacząć grę!
Jeśli jednak admin lub mod wypełnił dla ciebie kartę hodowlaną, skopiuj ją i dołącz do którejś z hodowli rasy twojego szczeniaka lub utwórz swoją.
Mam nadzieję że pomogłam. Ametyst
Ostatnio edytowany przez Ametyst (29-10-13 13:35:34)