![]() • Proszę podpisać się pod regulaminem • Otwarto cmentarz • Dodano nowe pole w profilu |
![]() Witaj! Właśnie znajdujesz się na Pedigree Nie, nie chodzi o jedną z najgorszych karm dla psów. "Pedigree" to po angielsku "rodowód", czyli papierek potwierdzający rasowość psa. Także witaj na Pedigree The Game, grze o hodowli psów! |
![]() |
![]() • retriever ~ Moderator • Sympain ~ Moderator Wbrew pozorom admini i modzi to tacy sami gracze, jak wy! Różnica jest taka, że dodatkowo opiekują się i dbają o porządek na forum. |
![]() USUWANIE UŻYTKOWNIKÓW Użytkownicy, którzy byli nieaktywni przez ponad 2 tygodnie i napisali mniej niż 5 postów są usuwani - rejestrujemy się po to żeby GRAĆ. |
![]() O pomoc w rozgrywce możesz poprosić administratora bądź moderatora. Pomocne strony: Regulamin forum Regulamin ZK Mały podręcznik |
Admin
Hodowca
Przyszłam tutaj z 6 swoich pociech. Widziałam w oddali kobietę z dużą gromadą szczeniąt. Podeszłam
-O hey
Moderator
- A witam, witam! - każdy z psiaków ciągnie mnie w inną stronę. Z uśmiechem przyciągam je do siebie.
Hodowca
Patrzy po psach próbując ocenić który to jej.
- One wyglądają wszystkie identycznie !
Moderator
Uśmiecham się.
- Jeśli się je lepiej pozna, to się da odróżnić. A poza tym mają kolorowe wstążeczki przy obróżkach. - Wskazuję na dwa psiaki, które mają wstążki niebieską i zieloną. - To są psy. Reszta to suczki.
Hodowca
Moje psiaki spojrzały na matkę i maluchy.
-Są kochane, czekają na nie dobre domy.
Moderator
- Mam taką nadzieję. - Dwie z suczek, Sweet Candy i Yellow Lemonade, zaczęły się gonić dookoła mnie.
Hodowca
-A jak się spisuje maluch ode mnie?
Małe onki dołączyły do 2 suń były ciut większe mimo że młodsze.
Moderator
karo, a ty nie chciałaś parki przypadkiem? :P
- A dobrze, dobrze. W sumie wszystkie są rozbrykane, ale jak to szczeniaki.
Y.Lemmonade pacnęła łapą w nos jednego onka.
Hodowca
chciałam ale mam tyle psów że zgłupiałam u kogo co dokładnie
Zaczepny Onek po ojcu chyba i wdzięcznym imieniu Alex przygwoździł goldena do ziemi i zaczęli się tarmosić.
-Tak ja już niestety swoje sprzedałam ;(
Moderator
Wchodzę na Główną alejkę razem z Alex'em oraz jego małą córeczką Aris. Psy szybko zauważyły 2 kobiety z gromadką psów. Zaczęły mnie lekko ciągnąć w ich strone. Podeszłam do pań i się przywitałam.
- Witam - uśmiechnęłam się - Mi się już chyba ostatnio spotkałyśmy, prawda? - spytałam obu pań żartując.
Alex grzecznie siedział obok mnie, czekając na mój 'sygnał' i próbował uspokoić trochę Aris która plątała się na smyczy.
Moderator
- Będą następne. A jedna z suń trafiła do mnie, o ile się nie mylę. - patrże na szczeniaki. Kilka z nich jest zmęczonych. - Późno się zrobiło, więc ja żegnam ;)
Odchodzę.