![]() • Proszę podpisać się pod regulaminem • Otwarto cmentarz • Dodano nowe pole w profilu |
![]() Witaj! Właśnie znajdujesz się na Pedigree Nie, nie chodzi o jedną z najgorszych karm dla psów. "Pedigree" to po angielsku "rodowód", czyli papierek potwierdzający rasowość psa. Także witaj na Pedigree The Game, grze o hodowli psów! |
![]() |
![]() • retriever ~ Moderator • Sympain ~ Moderator Wbrew pozorom admini i modzi to tacy sami gracze, jak wy! Różnica jest taka, że dodatkowo opiekują się i dbają o porządek na forum. |
![]() USUWANIE UŻYTKOWNIKÓW Użytkownicy, którzy byli nieaktywni przez ponad 2 tygodnie i napisali mniej niż 5 postów są usuwani - rejestrujemy się po to żeby GRAĆ. |
![]() O pomoc w rozgrywce możesz poprosić administratora bądź moderatora. Pomocne strony: Regulamin forum Regulamin ZK Mały podręcznik |
Hodowca
A no właśnie ja jestem Nikola,miło poznać ;)-
Pięknom masz tą sunie! Cudna-Patrzy na psiaka i mówi-
A przyszłam dzisiaj z Szafirem na tor poćwiczyć bo, szykujemy się do zawodów które będą za około tydzień-Mówi i patrzy na swojego psa-
Hodowca
-Kocham czarne labradory. Nicol czy jak będziesz miała miot wciśniesz mnie? Robi maślane oczy. -Boni zajęła ostatnio 1 miejsce w swojej grupie
Hodowca
No Oczywiście ;). Jutro chcę spróbować ją pokryć, jak zdobędzie jakieś miejsce na wystawie bo brakuje jednej oceny :D.Mam nadzieje że, miot będzie liczny ;). Więc Jak coś piesek będzie wędrować do Cb.-Mówi-
To Fajnie, ostatnio u mnie suczka Labradorka też zajeła 1miejsce w swojej grupie.
Hodowca
-Ja planuje miot po Boni i Alexie od koleżanki liczę na udany ! Suczka podeszła do psa i powąchała go
Hodowca
Jak, będzie liczny miot to bym mogła kupić jednego owczarka, One są takie piękne <3.
To życzę, szczęścia z tym kryciem ;).
-Szafir także ją powąchał i zaprosił do zabawy-
Hodowca
-Dziękuje, po pokryciu na pewno będę zbierać zamówienia także pewnie się na coś załapiesz. Na razie mam jedną na liście w 100%.
Boni biegała za labkiem i dawała mu swoją piłkę.
Moderator
Wychodzę na wieczorny spacer z Raven. Sprawdzam, czy nikogo nie ma na torze. Spuszczam suczkę ze smyczy, a ta biega radośnie między przeszkodami.
Moderator
Przychodzę z Lusia na krótki spacer zeby sie wybiegała. Zauważyłam tylko pewna kobietę z czarna suczka labradora. Mimo wszystko spuściłam Lusie ze smyczy. Suczka od razu pobiegła w strone toru i ganiała za labradorką.
- Dobrywieczór, pani tym razem z labladorką? - uśmiechnęłam się.
Moderator
- Witam. Tak, Raven jest moja. A za to pani ma piękną flat coated retrieverkę. - uśmiecham się do kobiety.