Ogłoszenie

Proszę podpisać się
pod regulaminem

• Otwarto cmentarz
• Dodano nowe pole w profilu

Witaj! Właśnie znajdujesz się na Pedigree
Nie, nie chodzi o jedną z najgorszych karm dla psów.
"Pedigree" to po angielsku "rodowód", czyli papierek
potwierdzający rasowość psa.

Także witaj na Pedigree The Game, grze o hodowli psów!

Na razie nie ma eventu

OneOfTheMillion ~ Administrator
retriever ~ Moderator
Sympain ~ Moderator

Wbrew pozorom admini i modzi to tacy sami gracze, jak wy! Różnica jest taka, że dodatkowo opiekują się i dbają o porządek na forum.

USUWANIE UŻYTKOWNIKÓW
Użytkownicy, którzy byli nieaktywni przez ponad 2 tygodnie i napisali mniej niż 5 postów są usuwani - rejestrujemy się po to żeby GRAĆ.

O pomoc w rozgrywce możesz poprosić administratora bądź moderatora.

Pomocne strony:
Regulamin forum
Regulamin ZK
Mały podręcznik

#16 26-10-13 15:27:11

Nitka520

Hodowca

Praca: Wyprowadzacz psów
Fundusze: 6 475$
Hodowla: -Happy Dogs-

Re: Tor agility

A no właśnie ja jestem Nikola,miło poznać ;)-
Pięknom masz tą sunie! Cudna-Patrzy na psiaka i mówi-

A przyszłam dzisiaj z Szafirem na tor poćwiczyć bo, szykujemy się do zawodów które będą za około tydzień-Mówi i patrzy na swojego psa-

"Jedynym całkowicie bezinteresownym przyjacielem, którego można mieć na tym interesownym świecie, takim, który nigdy go nie opuści, nigdy nie okaże się niewdzięcznym lub zdradzieckim, jest pies... Pocałuje rękę, która nie będzie mogła mu dać jeść, wyliże rany odniesione w starciu z brutalnością świata... Kiedy wszyscy inni przyjaciele odejdą, on pozostanie"

#17 26-10-13 15:35:22

karoliniaa

Hodowca

Praca: Pracownik schroniska
Fundusze: 2 175$
Hodowla: Geen Liders

-Kocham czarne labradory. Nicol czy jak będziesz miała miot wciśniesz mnie? Robi maślane oczy. -Boni zajęła ostatnio 1 miejsce w swojej grupie

#18 26-10-13 15:42:03

Nitka520

Hodowca

No Oczywiście ;). Jutro chcę spróbować ją pokryć, jak zdobędzie jakieś miejsce na wystawie bo brakuje jednej oceny :D.Mam nadzieje że, miot będzie liczny ;). Więc Jak coś piesek będzie wędrować do Cb.-Mówi-

To Fajnie, ostatnio u mnie suczka Labradorka też zajeła 1miejsce w swojej grupie.

"Jedynym całkowicie bezinteresownym przyjacielem, którego można mieć na tym interesownym świecie, takim, który nigdy go nie opuści, nigdy nie okaże się niewdzięcznym lub zdradzieckim, jest pies... Pocałuje rękę, która nie będzie mogła mu dać jeść, wyliże rany odniesione w starciu z brutalnością świata... Kiedy wszyscy inni przyjaciele odejdą, on pozostanie"

#19 26-10-13 15:45:03

karoliniaa

Hodowca

-Ja planuje miot po Boni i Alexie od koleżanki liczę na udany ! Suczka podeszła do psa i powąchała go

#20 26-10-13 15:49:03

Nitka520

Hodowca

Jak, będzie liczny miot to bym mogła kupić jednego owczarka, One są takie piękne <3.
To życzę, szczęścia z tym kryciem ;).

-Szafir także ją powąchał i zaprosił do zabawy-

#21 26-10-13 16:52:32

karoliniaa

Hodowca

-Dziękuje, po pokryciu na pewno będę zbierać zamówienia także pewnie się na coś załapiesz. Na razie mam jedną na liście w 100%.

Boni biegała za labkiem i dawała mu swoją piłkę.

#22 31-10-13 21:34:20

Sympain

Moderator

Praca: Nauczyciel w szkółce dla psów
Fundusze: 16 810$
Hodowla: Canis Somnium

Wychodzę na wieczorny spacer z Raven. Sprawdzam, czy nikogo nie ma na torze. Spuszczam suczkę ze smyczy, a ta biega radośnie między przeszkodami.

Wierność psa jest bezcennym darem nie mniej zobowiązującym niż ludzka przyjaźń ~ Konrad Lorenz
Hodowla Canis Somnium - grupa V FCI i inne!
Link: klik

#23 31-10-13 21:46:17

retriever

Moderator

Praca: Pracownik hotelu dla psów
Fundusze: 18 982$
Hodowla: Cani da Caccia

Przychodzę z Lusia na krótki spacer zeby sie wybiegała. Zauważyłam tylko pewna kobietę z czarna suczka labradora. Mimo wszystko spuściłam Lusie ze smyczy. Suczka od razu pobiegła w strone toru i ganiała za labradorką.
- Dobrywieczór, pani tym razem z labladorką? - uśmiechnęłam się.

#24 31-10-13 21:49:12

Sympain

Moderator

Praca: Nauczyciel w szkółce dla psów
Fundusze: 16 810$
Hodowla: Canis Somnium

- Witam. Tak, Raven jest moja. A za to pani ma piękną flat coated retrieverkę. - uśmiecham się do kobiety.

Wierność psa jest bezcennym darem nie mniej zobowiązującym niż ludzka przyjaźń ~ Konrad Lorenz
Hodowla Canis Somnium - grupa V FCI i inne!
Link: klik

Stopka forum

RSS