![]() • Proszę podpisać się pod regulaminem • Otwarto cmentarz • Dodano nowe pole w profilu |
![]() Witaj! Właśnie znajdujesz się na Pedigree Nie, nie chodzi o jedną z najgorszych karm dla psów. "Pedigree" to po angielsku "rodowód", czyli papierek potwierdzający rasowość psa. Także witaj na Pedigree The Game, grze o hodowli psów! |
![]() |
![]() • retriever ~ Moderator • Sympain ~ Moderator Wbrew pozorom admini i modzi to tacy sami gracze, jak wy! Różnica jest taka, że dodatkowo opiekują się i dbają o porządek na forum. |
![]() USUWANIE UŻYTKOWNIKÓW Użytkownicy, którzy byli nieaktywni przez ponad 2 tygodnie i napisali mniej niż 5 postów są usuwani - rejestrujemy się po to żeby GRAĆ. |
![]() O pomoc w rozgrywce możesz poprosić administratora bądź moderatora. Pomocne strony: Regulamin forum Regulamin ZK Mały podręcznik |
Moderator
Goldeny mają po 5 miesięcy. Jutro idą na badnia genetyczne ;)
Zrobiłam porządek jako taki i wykonałam banner hodowli... Nie jest cudny, ale oryginalny - sama pisałam tekst xd Innego takie szkaradnego nie ma :P
Moderator
Każdy z młodych goldenów ma wyniki HD-normal, ED-normal ^^
Tak więc można już odbierać psiaki!!
Lista:
Psy z miotu 'A' do sprzedaży - golden retriever
Yellow Lemonade CANIS SOMNIUM - 1950 $
Rezerwacja: Nitka520
Beautiful Dream CANIS SOMNIUM - 1950 $
Euphoria CANIS SOMNIUM - 1950 $
Sweet Candy CANIS SOMNIUM - 1950 $
Silver Moon CANIS SOMNIUM - 1950 $
Rezerwacja: karoliniaa
Rezerwacje na dowolne psy:
Asia - suczka
karoliniaa - suczka
Rezerwacja jest ważna 3 dni (tj do 5.11 włącznie). Potem psy stają się 'niczyje' i idą na sprzedaż ogólną.
Ostatnio edytowany przez Sympain (03-11-13 10:32:44)
Hodowca
-Witaj! -Przywitałam się z hodowczynią-
Przyszłam odebrać sunie, zauważyłam że, trochę urosła :D.Mam nadzieje że, się zaprzyjaźni z moimi psiakami :)
(To możesz mi odjąć $ ;) )
Hodowca
- Witam przyszłam po moją parkę pies który na pewno idzie to Silver Moon CANIS SOMNIUM a sunia Euphoria CANIS SOMNIUM
Możesz odjąć pieniążki
Ostatnio edytowany przez karoliniaa (03-11-13 10:04:33)
Moderator
- A witam, witam panie. Psiaki już są wasze, dokonuję wymiany pieniędzmi ;) Mam nadzieję, że nie będą sprawiały zbyt wielu problemów ;)
Moderator
Może tak wspomnę, że kilka dni temu dołączył do nas Buddy, Alaskański Malamute, a szczenięta Shikoku idą jutro na badania HD i ED ;)
Hodowca
Nie wiem czy dam radę jutro wejść więc pod znakiem ? stoji odbiór mojej parki Shikoku.
Czy ewentualnie jeden dzień mogłabyś poczekać do czwartku? Na pewno je odbiorę
Moderator
Oczywiście ;)
Na każdą rezerwację od osiągnięcia przez psy wieku 6 miesięcy są 3 dni na dokonanie jej ;) Chyba że wystąpią jakieś nadzwyczajne okoliczności i tak ustalimy z hodowcą, że będzie inaczej ;)
Buddy ma wyniki: HD-normal, ED-normal :D
Ostatnio edytowany przez Sympain (05-11-13 19:39:10)
Moderator
Trochę psiaków poszło na badania ;)
Jak tylko przyjdą wyniki, Shikoku będą do odbioru!
Następny miot jakiejkolwiek rasy zrobię, gdy będą chętni ;)
Hodowca
*Puk Puk*
- Przepraszam za spóźnienie jeden dzień ale sprawy osobiste mnie zatrzymały, ale wiedziała pani o tym bo telefonowałam do pani dwa dni temu. Przyszłam po moje maluchy ! ;d
Moderator
- Witam, witam. Niestety nie przyszły jeszcze wyniki badań, a od nich w pewnej mierze zależy cena psiaków :/ Powiadomię Panią, jak tylko badania się ukażą :D